Warme maaltijd voor de kinderopvang

17-02-2014 09:42

Warme maaltijden voor de kinderopvang

Steeds meer kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties bieden een warme maaltijd aan voor de kinderen. Het eten van een warme maaltijd in de middag kan worden aangeboden als extra service waar ouders op aanvraag gebruik van kunnen maken, of als standaard waarbij alle kinderen gezamenlijk warm eten. 

Lekker & Vers door heel Nederland
Sinds 2008 verzorgen wij dagelijks met veel plezier onze heerlijke (koelverse) maaltijden voor kinderdagverblijven en tussenschoolse- en buitenschoolse opvangcentra. We zijn trots om te zeggen dat we inmiddels al aan meer dan 200 locaties in Nederland onze heerlijke maaltijden leveren. 

Onze maaltijden
Onze maaltijden worden gemaakt conform de richtlijnen gezonde voeding van het Voedingscentrum waarbij we zo veel mogelijk gebruik maken van producten van het seizoen. De verse ingrediënten worden voornamelijk afgenomen bij lokale leveranciers. Zo zijn wij altijd zeker van een lekkere en verse maaltijd. Wij bieden overigens een ruim assortiment aan dieetmaaltijden, waaronder glutenvrije- en lactosevrije maaltijden. 

Afgestemd op de wensen en mogelijkheden van uw locatie
Omdat iedere kinderopvang organisatie en zelfs individuele locatie uniek is, kijken we gezamenlijk eerst vrijblijvend naar de wensen en mogelijkheden. Deze twee elementen vormen samen de basis voor de flexibele invulling van onze dienstverlening.