Apps!

11-03-2014 12:55

Apps:


App GezondGroeien.
In de gratis app ‘GezondGroeien – weetjes voor mama’ vind je antwoord op je vragen over gezonde voeding, tijdens je zwangerschap en voor je kind.  Deze app is ontwikkeld door het voedingscentrum.

App gezond leven.
Een superleuke app die je zal helpen een gewoonte te ontwikkelen om je leven vast te leggen en de levenskwalitiet te verbeteren.

App Cleaning your teeth.
Hele leuke app om kinderen te leren hoe ze hun tanden moeten poetsen. Op de app krijg je een gebit te zien die kinderen moeten poetsen. Op deze manier zien ze hoe je dit kunt doen en hoe ze het bij hun zelf kunnen toepassen. Als ouders kun je hun stimuleren om hun tanden te poetsen na het eten.

App Fruit Salad Maker.
Met deze app leren kinderen de lekkerste fruit salades maken. Deze app is geschikt voor kinderen. Ze leren spelende wijs hoe lekker fruit is, door het maken van een fruit salade.

App Vegetarische recepten.
Een heerlijke collectie van werelds populairste vegetarische recepten voor u. We geven vegetarische recepten voor degenen die echt van veggie voeders en pure vegetariërs. Vegetarische recepten zijn echt gezond. Ook al bent u niet vegetarische dan nog is het voor u goed om niet elke dag vlees te eten. Maak ook kennis met deze app en eet gevarieerd.

App Salade recepten.
Salade zijn de beste gezonde gerechten. Probeer wat lekkere en smakelijke saladerecepten uit onze recepten app en gezond zijn. Makkelijke app als je een avond niet weet wat je wilt eten maar toch een gezonde maaltijd wilt.